...

Saturday, May 11, 2013

PRU 13: My Second Time Voting

Kalau 5 thn lepas aku ngundi kat Bachok, this time around, ngundi kat DUN Tanjung Mas pulak. Kalau orang lain sibuk pagi2 lagi nk g ngundi, kiteorang biasa la.. lambattt skettt...lg pun ikt pngalaman ngundi sblm ni g belah tghari or ptg senang sket sbb xramai org


tempat aku ngundi kali nih.. siap stop tanya org tuuu kat mana skolah ni...hehe

see... xde ramai org kan..


first check nama n amik slip kat sini..

saluran 3




tunggu turn... nerbess plakk..


yg mna satu pilihan kalbu?




selesai...




         
posing jap..





    

lps sume org siap ngundi.. bru lah g mkn...


mula2 nak mkn kat sini... Selera Cik Siti


tapi org punye lah ramai... for sure lambat dpt mkn...even adik waitress tu ckp klu nk cpt mkn nasi ayam ke... so.. bergerak lah cari kedai lain plakkk...


Pattaya Village, Jln Berek 12

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Post