...

Sunday, August 12, 2018

WONDER (2017)



Tengah download movie Wonder ni.. nnti dah tgk kite bagi  review yer

Sunday, August 05, 2018

KOREAN DRAMA: Life



Finally semalam dah bleh tgk citer ni, baru semalam 4 august baru cite ni ada subtitles. Dah ada 4 episod so far, baru tengok 2 ep mlm td. 

So far, best... high quality gituuu drama ni.... cast dia pun bukan calang2 pelakon la.. 2 leading roles Lee Dong Wok dan Cho Seung-Wo0. Cho Seung-Woo ni yg berlakon dalam Secret Forest  (Stranger) tu.

Citer ni berkisar pasal power struggle kat satu hospital. Lee Dong Wok (Ye Jin Woo) doktor kat unit kecemasan Sangkook University Hospital. Opening scene, Pengarah hospital tu meninggal dunia. Biasa la first few episodes ni masa tengok tu mcm banyak sangat  tanda tanya nyeee.... ??? 




























Lee Dong Wok




AIDILFITRI 2018: RAYA EVE: BERBUKA PUASA DI GRAND RIVER VIEW HOTEL, KOTA BHARU

Hari ni Ahad, kena dtg keja, pastu takde keje nk buat, sebab keje nye kena tunggu org buat keje... hehe... so baru lah nk update gambar raya baru nii... dah nk masuk raya haji ni... takpe lah yg penting nye di dokumen kan di sini... utk rujukan kemudian hari....

A day before raya, kiteorg ber-iftarrr kat GRV Hotel...sampai ke kat KB ptg tu terus ke GRV Hotel utk berbuka.... 



Aiysh berselfie...






terliur tuu



























Monday, July 30, 2018

KAD RAYA



Raya tahun ni terima kad raya dr my cousin kat Perlis. Special nyer sebab dia lukis semula (secara digital) dr gamba my profile picture kat Whatsapp. The only kad raya that I received this year.  TQ CT





ni original photo... sama x?

Tuesday, July 24, 2018

KLIBF 2018

It's throwback entry...

Kuala Lumpur International Book Fair 2018
















my ex student, dah jd penulis tersohor




Sunday, July 08, 2018

SAYA JUAL: PES TOM YAM



Antara barangan jualan saye... hehe... mcm2 jual nih... best pes ni, kalau tgk ig femes2 masak memasak memang depa suggest dan guna ni... dato seri aliff syukri pun masak pakai ni... sebotol yg dlm gambar ni RM30 termasuk poslaju ke seluruh semenanjung malaysia, kalau pos ke sabah sarawak RM40

Nk order whatsapp je 019 954 1414

TEMPAT MAKAN BEST DI KUANTAN: KOKO CAFE



Pusing punyer pusing, tatau nk makan kat mana (selalu masalah problem ni) finally, lepak sini... first time... cafe baru, next to 90 Degrees Cafe




masuk2 je... disambut dengan ini...



dan iniii...




dan iniiiii...adoii... tertawan rasa




very cozy



ni affogato, coffee + ice cream










ni 90 degrees cafe, kat sebelah koko cafe, ada adjacent door dgn koko cafe, so lps koko bleh lepak kat 90 degrees cafe plak









worth for a second and 3rd visit


Lokasi?





yer dekat jalan Air Putih, Kuantan. Pakai waze/maps senang, sebab cafe ni terletak kat blok kedai2 lama, so tak perasan sangat. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Post