...

Sunday, April 28, 2013

Big Bad Wolf The 3rd Trip!

Third time dah kali ni g BBW, first trip on thursday (day 1 of BBW) went there straight after work! Dekat 6pm gak la baru sampai SASICC (venue BBW nih). It was my first time at BBW ever, sblm nih dok tgk kat internet je la org dok angkut buku berkotak2 time BBW kat Serdang tu... kali ni sampai Kuantan dah BBW ni, of course la xboleh xpergi laa...

First trip g jap je sbb nak ke mall depan SASICC tu plak... so damage nyer pon sikit je la.. kira macam g survey-survey dulu la... haha...






 ni first trip... RM71 je








sebelum tunjuk buku-buku yg diborong... kite tengok supik2 nyer dulu :)



haaaaa.. inilah hasil borongan selama 3 trips!




kasi dekat sikittt... banyak buku budak2! Sebab ramai mak budak yg kirim.. n aku sendri pun xleh tahan tgk buku budak2 yg amat murah!




yang ni bli sampai 4 tuu! bukan tamak nak baca sume 4 tu, tapi sebab teringatkanmy girlfrensss yg semestinye suke buku nih... at first nampak buku nih ada sorang amoi tu pegang, then i asked where she got the book... i mean kat table mana la kan.. dia jawab somewhere over there.. iskk... melilau gak la mencari nyer.. from table to table... pastu jumpe satu.. tp dah rosak.. carik lagi... dalam hati.. should i settled for this one? rosak pon rosak lah, tp buleh baca lagi... RM8 je kan... tp nak gak cari for the girlfrenss... then voilaaaa.... depan mata.. setelah juling mata mencarik...bersusun buku ni n semua in good condition! (hope the content is as good as its cover!)


yang tu 2 setiap title... none for me though... murah sangat RM8, can't resist! Susah gak nak dapatkan dua for each title sebab nyer dia tak duduk setempat, buku2 ni berjalan lah!
Defining moments in Books tu RM10





grabbed this one while queuing ... linda laa nampak... trus nak.. forgot to flip thru... sbb this title kan glamer.. so confirm best... sekali...


macam komik daaaa... xperasan plak kat cover buku tu dah tulis graphic novel! Ada sesapa nakk??





this one pun last minute dah amik,  sebab teringat mas nak.. RM10



masa first & second trip pergi ingatkan takde lah novels yg glamer2... rupa2nyer tak nampak je... ada ponn ni hah femes author.. Stephen King


 yang ni pon femes author gak.. especially  his Tuesday With Morrie




yang ni RM3 each! Worth it sangat beliii... thanx to Linda coz she was d one who found these books





this one for my ami... can't wait to read with him







Ladybird series RM3 each!!!









20 years ago... eh 15 years ago la kot.. suka la buku-buku camni... now.. bleh bg as a present to my teenage cousins lah..

yg ni aku tak beli, cilok gambar dr linda.. hehe.. nyesal plak xbli for my nephew, tp linda plak nyesal beli sbb penat nak layan yaya dia mengira... hehehe...



 yeayyyy! we had fun spending our hard earn money at Big Bad Wolf Kuantan 2013!!


 
  

Total damage RM403!







4 comments:

jue said...

Homaigod.. kalerful..

aniszcenna said...

kannn!

eyka said...

wah bestnya..

:: Izz :: said...

Ya Ampunnnnnn.........
bestnyerrr.......!!
thumbs up..!

huu jelez terlepas peluang...
=(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Post