...

Wednesday, October 30, 2013

Azza's Cold Powder di Kuantan

Orang Kuantan yang mencari-cari produk edaran Azza Elite ni bleh la bli ngan saya yerrr... :)

RM20 sahajerrr... nak poslaju pon boleh.. RM20+RM6 la kalu poslaju utk satu botol. Kalu yg dok sekitar kuantan tu bleh je COD, like last weekend, berblind date ngan sorang adik manis ni kat Megamall... dia jumpe no aku kat instagram.




bleh tengok kat pic atas tu khasiat memakai azza's cold powder ni... atau nama lain nya bedak sejuk lah.. cuma dia dlm bentuk cecair dan ready to tempek2 kat muka 

my testimoni lepas pakai ACP ni.. alhamdulillah dengn izinNya jerawat ku tak kuar dgn sewenang-wenangnya, in fact clear je even it THAT time of the month... 




  gambar atas ni screen capture dari instagram azza, produk kecantikan azza's cold powder ni bukan sahaja untuk jerawat, jeragat tapi utk ruam pon boleyy, sapa yang follow instagram azza elite boleh lah baca testimoni betapa bagusnya produk ni.. sapa yg nak jadi ejen nak jual azza's cold powder ni pun boley refer kat instagram azza ni...
 




those in Kota Bharu bleh bli ngan my cousin, korang tinggal je komen korang kat sini with your email, nanti I will email u :)

atau pun kalau rajin bleh je g kedai koperasi kolej poly-tech mara kuantan, kat situ pun ada jual gak ACP ni... kat mana kolej tu? kat batu 5, dekat taman guru tuuuu... tatau jugak? adoii dah 30 thn kolej tu kat situ... ok call no ni... 09-5366 513/701 mintak sambung ke kedai koperasi  ok dear, haha.. kena ada dear, sebab trademark org jual online kena panggey dear, tq dear!

2 comments:

eyka said...

Ok lah dear..nnti sy pn nk ode jgk...♡

kiey Na said...

Assalamualaikum sis..
Sy bminat la nk mcuba ACP ni..
Mcm mn ya nk oder..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Post