...

Sunday, January 24, 2016

SUKIPT 2016 - Day 1: The Travelling Day

SUKIPT = SUKAN INSTITUSI  PENDIDIKAN TINGGI  

penyertaan terbuka kepada semua atlit yg sedang melanjutkan pengajian di mana2 IPT d malaysia.

so.. itu dia intro.. buat kali kedua nye aku terjebak dgn sukipt ni... kali ni kat UTM Skudai

dari 25 jan hingga ke 5 feb. If before back in 2014 aku bawak team lawn bowl... kali ni bawak team  tenpin boling pulak...


 

 Flag Off by Madam Pengarah... Miss TPA pon ada.... tqvm for sending me off... :)

lepas gerak ni... p bfast kat Kemira pulak.. I waited for like 20mins for nasi kerabu... huhu... sanggup tuu...  



 KPTM Kuantan Bowling Team for SUKIPT 2016

Kiteorg bertolak dalam pukul 8 lebih kot.. then gerak dr Kemira dalam 9.30am, sampai UTM dlm pukul 5 lebih.... pastu mereput tggu nk masuk bilik.... huhu...  pkul 6.30 ptg baru la dapat masuk bilik... perkampungan sukan/sports village yg kiteorang ditempatkan ialah kat Kolej Perdana / Kolej 9, blok U5 Bilik 301 - C



my side ... i'm sharing the roomwith reen...  oklah... quite comfortable lah jugak... restroom sebelah bilik je... and our wing ada dlm 5-6 bilik je...


yang penting kipas nye lajuuu... so... selesa la tdo malam, plug ada 2 sorang! furniture dlm bilik ni mmg sgt practical lah...


kat depan locker ada tempat nk sidai tuala/baju/telekung, cermin sorang satu... tak payah nk berebut dah...

dalam locker banyak compartments...


well thought sungguh la... bleh wat letak make up dan kosmetik stuff kat situ kan


setting compass nk tgk arah kiblat...


ni plak kat bawah katil... ruang utk letak kasut... terbaekk lahh.. later that nite.... kiteorg kuar makan kat Singgah selalu...


ni Ezzu yang order.. pulut mangga dengan aiskrim..



my roomie Reen... sempat gak la tgk AJL kat sini kejap


lepak kat Istana Bukit Serene... ramai gak orang kat sini...


pastu otw balik... Abe called cakap dia ada kat area Singgah Selalu jugak... so... berjumpe lah kat Petron.. Aiysh pau mommy air laici... abam ada duk dlm keta... tak sihat sebab kena allergic seafood.. bibir dia jadi besauu.. jap sgt dapat jumpe Aiysh... sob..sob..





3 comments:

Unknown said...

Boleh thu ni Kolej Perdana / Kolej 9&10 ? And klu 1st year kna bilik sorang ka ? 😭

Huda Dinie said...

Kalu 1st year bilik sorang / berdua ? Tk nk duk sengsorang 😥

Huda Dinie said...

1st year bilik sorang / berdua ? Tk nk duk sengsorang 😥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Post