...

Monday, June 19, 2017

MACAM MANA NAK DOWNLOAD DRAMA KOREA

 Sapa peminat kdrama kite geng!

Kepada yg baru2 nk menceburkan diri dlm kdrama ni antara website yg aku suka visit nyer utk download korean drama, tapi jgn menyesal yer... there is no turning back... haha..


https://ondramanice.com/
http://dramafire.com/

banyak lagi website lain, tapi yg dua ni menjadi pilihan sbb x leceh sgt nk dload dan tak perlu install apa2 software lain.. dan tak kacau setting browser kite 

my first choice dramafire.com lah...sbb nyer dia sgt reliable... kalau dramanice tu bila dload yg ada subtitle bila nk tgk eh tade subtitle plak.. (ni yg drama baru keluar the night before la) 

Masa zaman2 tgk Goblin dulu tuu (mcm lah lama sgt, padahal xleh move on pun lg) mmg stress la bila dah siap dload tp bila tgk tade subtitle! Haishh...




 haishhh... kekadang tu.. bukak balik citer Goblin ni...



the most iconic scene!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Post