...

Sunday, August 06, 2017

AIDILFITRI 2017

Dah nak raya haji baru nk post gamba raya adidilfitri... 

kita start ngan gambar yg Abe hantar dlu...

Ami & Aiysh (my nephews)  beraya kat JB tahun ni..






alaaa.. abang chik pejam mata plak..


haaa.. this one better..




my uncle's family dr perlis, sorang tak ckup.. iqah tade dlm gambar, dia duk mkn depan tv masa ni


Tetamu yg setiap tahun akan datang... rasa tak lengkap raya pertama kalau Cikgu Yean dan anak2 dia tak datang, biasa nyer dia bwk 2-3 org anak, kali ni bawak sorang je. Cikgu Yean ni


Naim and family, dulu berjiran masa duduk kat Raja Dewa






 special menu tahun ni... biasa Ummi akan buat Nasi Dagang, kali ni tukar selera makan nasi lemak di pagi raya... hehe... best sgt... bertambah2 semua org makan.. yg tgh sekali tu my daging dendeng. Licinnnn....


 Kuah masalodeh, lontong pun ada kali ni... jarang2 jumpe lontong kalau beraya di Kelate



Kak Saba & family




 family my uncle, beraya kat Selayang



my my nenek saudara.. kak chek. The only nenek saudara yg masih ada belah Abah. Semoga Mek sihat sokmo.


ni kat PohonTanjung, Pasir Mas. Rumah pusaka family Kak Ra, kiteorang lunch kat sini hari ni... yg sedondon hitam family my aunty. CikNa, adik my Ummi.


Abah with his cousin

Luv youuuu



luv you tooo...


 tok bah pun pakai baju raya sama dgn team raya JB








ni gambar nk g Pasir Puteh, snap dan hantar ke org Johor...


 destinasi pertama ke rumah mama & abah bob

 ummi tok dgn cucu2 mama & abah bob yg comey2, ada lg yg takde dalam gamba ni..



  2nd destination rumah Kak Ani & Abe Rae kat Bukit Gedombak


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Post