...

Tuesday, February 17, 2009

Entry Speselll Buat Tini

Tadi...aku menge-check account nuffnang aku...

Masa dok tgk keywords apa yg lead to my blog...aku jumpe nih...

sila tgk gambar kat bawah nih... sorry aku malas nak circle ke, bulatkan ker (eh..samalah tu..hehe)

apa yg nak tgk? haaa...cuba besar kan gambar kat bawah nih... then tgk keywords 2nd from last... huhuu....



sila gambar klik utk tumbesaran






spesellll utk Tini... ada org google "Tini kptm lecturer" lahhhhh...huhu!!

Tiniiii...glamer nyerr tini...hehe... eh jap.. dia tak baca kot blog nih sebab nyer dia tak pernah accept aku nyer invitation (tak sudi ker.. )

Then... aku tgk plak kat feedjit... that person yg type "Tini kptm lecturer" kat google tu dtg nyer dari bukit mertajam... huhuu... org jauh rupa nyer peminat tini nih...(korang leh tgk nih dgn click kat 'watch in real time' kat widget feedjit tu... in my case kat miszsensei lah... ) Tapi, tracker feedjit nih takleh caya sangat..sbb kekadang...kita kat kuantan, tapi dia detect kita kat kerteh la..kemaman la... tapi kira tempat yg sewaktu dgn nyer lah...

okeh...sekian aniszcenna melaporkan....




3 comments:

noniey alias said...

wah memang glamer lah tini tu..hehehe

Neeza Shahril said...

akak ni dok kat Jubail, dia tulis datang dari Mekah.. apehal.. jauhnya beribu batu tuuu...

misz_A said...

tini mmg glamer...

kira sewaktu dgn nyer la tuu...arab gak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Post