...

Tuesday, July 08, 2014

Bokitta La Pulak

bokitta bokitta bokitta

 macam lagu dulu.. la isla bonita.. ehehe..

ape benda bokitta? bokitta ni pinless hijab yg bleh dipakai dalam masa seminit tp org tgk ingat kan macam setengah jam duk belit2.. 

 ni dia lokasi dan rupa dalam kedai comel Bokitta Kuantan.. comel kan.. selesa je nk try2 tudung,
 kedai Bokitta ni kat tingkat 1, kalau tak familiar dengan area ni, korang kol je aisha or whatsapp 012 954 2242 nanti dia akan bg direction. Kompleks Dagangan Mahkota ni dekat ngan hotel sri manja


comey dak? haha.. dah lama sebenarnya plan nk g kedai bokitta ni.. selama ni tgk kat instagram je kan.. nk beli online tak berani sebab nk try pakai dulu, nk tgk muka jd cmne.. .. baru la bleh decide nk bli tak, tgk model pakai memang la cantik kan.. model.. pakai apa pon sume cantik..

 tudung bokitta ni kpd yg first time baca psl bokitta ni.. dia tudung segera, pakai sarung/sauk je tp bila pakai memberi effect mcm kita pakai shawl yg dililit lilit dan lilit..

padahal dia dah siap jahit dah.. anyway, gamba atas n bawah ni amik masa my 2nd time visit ke kedai bokitta ni,, first pergi jumaat lepas, the next day lepas meracun geng2 kat whatsapp sekolah.. pergi lagi the next day ari sabtu dengan Linda, kebetulan dia ada balik Kuantan.


tu tudung first bokitta yg Linda try, comey kannn! Linda nih kwn satu sekolah dan satu kolej doluuu


 yang ni pon cantik gakk. haishhh kelabu mata nk memilih nihhh


posing lg... Bokitta ni dulu aku tgk ingatkan sume singkat je tudung dia, rupanye ada je yg labuh..

 macam yuna la plak minah ni kan.. dah la tinggi



 

yg ni masa first time sampai kedai ni.. first time g pon dah buat mcm umah sendri.. sib baik boss bokitta ni adik manis aishah sabar melayan kiteorang ni.. almost sume tu aku nk try, last2 abis bersepah, yg mencari tudung bokitta yg labuh, korang try yg nama chic maxi yer..




paisley chick maxi 









comeyyy kak jett kiter.. ahaa..

ratu belit dah convert ke bokitta.. ahaa

jom beraya ngan Bokitta!

instagram bokitta kuantan ialah @bokittastore

3 comments:

Wany Abdul said...

akk xnkmletgo ke bokitta ni heheheheh

chiep chikanos said...

Waktu dan hari beroperasi bila?

ina cheras said...

Salam sis..ada bokitta preloved x. Serius buyer fast payment InshaaAllah. Msg akk pls kalo ada ye 0192100211

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Post