...

Saturday, July 05, 2014

Kedai ALTEL Di Kuantan




Tetiba ALTEL ni orang kenal lepas satu posting kat fb jadi viral kan.. sebelum ni kita tatau pon apa itu altel kan... alaaa citer yg org duk forward2 kat fb n whatsapp tulah.. pasal how hard it is to get this ALTEL simkad... anyway, aku baru nih try lah carik kat mana lah ALTEL ni kat Kuantan, kalau dalam link dlm citer yg jd viral tu listed ALTEL dealer kat kuantan di Indera Mahkota 12/13, puas lah mencari dan me-mesej no tel tu nak tau manalah kedai dia.. sampai ke sudah takde reply dan ofkoz xjumpe...  last2 dlm duk ukurjalan kat bandar Kuantan yg sangat tak sistematiknya sistem jalanraya nyer tu (serious tak tipu, mai la kuantan laluan tunggang langgang.. eh ok nk citer ALTEL) ternampak lah signboard ALTEL yg very the kalerful nih kat blok bangunan yg ada pejabat NST tu, alaa sama baris ngan MAXIS Center tu..



 ni dia.. simkad nyer, dalam citer yg jadik viral tu kemain susah kan dia nak dapat kan simkad ALTEL nih, duk dlm stor lah, tunggu lama lah.. kat kedai ALTEL Kuantan nih.. berderet simkad, nombor plak byk yg boleh dipilih. RM7 je satu simkad, dalam tu ada RM5 kredit.


tu dia nombor dia.. 



ni pakej ALTEL, ok dak??


tu dia kedai ALTEL, as u kuar dari kedai ni bleh nampak Hotel Rocana kat depan.

12 comments:

Anonymous said...

Ni kedai altel milik melayu. Mmg mudah nak cari. Yg jadi viral tu kedai bkn milik melayu.

apa yg penting kita sama Islam sama bangsa elok support bisnes bangsa seagama. Duit untung dpt Kat Islam jugak. Lgpun Syed mokhtar adalah penderma terbesar di Asia.

aniszcenna said...

yer betull thats y lah sy buat entry ni

Tarian Jari Jemari said...

nak tnya, kedai ni depan mega mall ke? sebaris seng heng tu? Maxis ktn tu tak perasan lah..

aniszcenna said...

tarian jemari,
kedai altel ni bukan betul2 depan megamall baris seng heng tu, dia dekat baris kemaman kopitiam yg ada pjbt NST, Maxis Center

rexonazety KhairIzzat said...

salam. kenapa ada sampai 3 kaler dia punya pek tuuu? pek lain2 kee

rexonazety KhairIzzat said...

salam. kenapa ada sampai 3 kaler dia punya pek tuuu? pek lain2 kee

rexonazety KhairIzzat said...

Salam. Nak tanya kenapa pek dia ada sampai 3 kaler tu? Lain kaler lain pek kee

Jaket Kelabu said...

Saye xtau la orang akan balas balik bile saye tanye..nak tau, apa alamat sebenar altel punye cwangan dkat kuantan ni, kedai yg dalam gambar ni, kat mane alamat die?

Jaket Kelabu said...

Saye xtau la orang akan balas balik bile saye tanye..nak tau, apa alamat sebenar altel punye cwangan dkat kuantan ni, kedai yg dalam gambar ni, kat mane alamat die?

aniszcenna said...

jaket kelabu, kedai dlm gamba ni sebaris dengan maxis center kuantan, sebaris jugak dengan pjbt NST, Berita Harian, menghadap bangunan restoran zam zam nasi arab tuu

yusriyusof yusof said...

kat sek cina tu ke

yusriyusof yusof said...

kat sederet kat sek cina tu ke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Post