...

Friday, January 16, 2009

Limau n Cuti... (cuti lagikss..?)



Korang dah apply cuti for CNY???
cuti CNY sekali ngan mid sem break! lama tuu...wouhooo...
tapii nyerr... all the big shots dah ada time tu... mcm 50-50 jek bleh lepas tak cuti aku niii?? uhukss..
haahaaa...apa ke motif gambar n entry nih?? suke ati aku lerr.... hiksss
owhhh by the way... aku cuti hari ni.. heeehee... relax laa.. jgn la jeles... time2 nih lah aku dapat cuti pun... nnti next week boss dah ada mana buleh nak cuti dahhh..sure ada banyakksss meetingssss...arrghhhh....

5 comments:

noniey alias said...

sedapnyer limau tuh...

noniey alias said...

mesti cina tu pelik nape lah budak ni sibuk2 amik gambar aku nih...huhuu

hidayah said...

selamat bermeeting la yek.. hehe... -thank god i'm not there.. kalau tak kena masuk meeting je kejenya... huhu

Neeza Shahril said...

nampak sedap limau tu.. tapi manis tak? nape tak jawab ni comment ni anisz? hehee...

misz_A said...

kak neeza... heehehee...sorry la..tak dan nak reply la komen2 nih... byk sgt blog yg nak di manage kan.. hehe...

noniey.. dayah...
thanx 4 d comments yekk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Post